VSE JE DOBRO

Res je vse dobro za vse nas, če se prepuščamo življenju in sprejmemo, kar nam Vesolje nudi.

Spoštovani,

naključje je hotelo, da smo pričeli z izdelavo bioenergetskih izdelkov in storitev. Intenzivno delamo na razvoju in naredili smo že več izdelkov (bioenergetske plošče, bioenergetski nakit z znaki svete geometrije in krogov iz žitnih polj, bioenergetske spirale po simbolih iz narave, bioenergetske skalarne generatorje mojstra Nikole Tesle,…), ki nas zdravijo in ščitijo pred negativnimi sevanji (naravna negativna sevanja vode in zemlje, umetna elektromagnetična sevanja – Wi-Fi, LTE, HSDPA, UMTS, električni daljnovodi, električne naprave, računalniki, …).

Vsi naši izdelki so ročno izdelani v skladu z načeli svete geometrije, simbolov narave in krogov iz žitnih polj, zato so unikatni. V sebi imajo bioenergijo pete moči, ki zdravilno vpliva na vsa živa bitja in naravo. Bioenergijo pridobivamo s povezavami do bioenergetskih točk v naravi, bioenergetskimi generatorji, regulatorji in metodami starovercev.

   Krogi v žitnih poljih_01( krog )   SEP-ROZICA

Vse novosti, ki nam jih Vesolje podarja preko naključij za prebuditev v novo dobo (vodnarjeva doba), vam bodo prikazana in dostopna na naši spletni strani. Objavili bomo tudi postopke izdelave naših izdelkov, da si boste lahko tudi sami izdelali vse dobro za novo dobo.

  

Vsi pričakujemo čas, ko bo vsa industrija pričela izdelovati svoje izdelke v biopolju. Takrat se bomo vozili z zdravilnimi avtomobili, katerih poraba goriva bo zelo majhna, predelana hrana bo obogatena z biopoljem, oblačila nas bodo ščitila z biopoljem, računalniki in mobiteli bodo zdravilno sevali, zvonovi bodo zdravilno in prijetno zvonili, …

Želimo vam vse dobro z našimi izdelki in storitvami, naj bodo naši bioenergetski izdelki in storitve finančno dostopni vsem, ki iščete zdravje, moč, neskončno veselje in srečo na vaši življenjski poti.

Hvala, ker je vse dobro.